Blogs

 Via deze interessante Blogs kunt u te weten komen wat er speelt in de wereld van autogas, klimaat en milieu, politiek en de automobiel- en transportindustrie.

 

Astma gerelateerd aan luchtvervuiling

Bij één op de vijf kinderen met astma in Nederland is de ziekte gerelateerd aan luchtvervuiling door het verkeer. In geen enkel ander Europees land is dat aantal zo hoog. In de grote steden worden uitlaatgassen verantwoordelijk gehouden voor nog meer astmagevallen bij kinderen.

Lees verder

 

Vier redenen waarom LPG beter is dan Diesel

Bij het kopen van een nieuwe auto sta je voor de keuze: LPG, Diesel of benzine. Wanneer je goedkoop wilt rijden kom je al snel tot de conclusie dat benzine in vergelijking erg duur is. Maar wat is dan beter, LPG of diesel? Wij zijn ervan overtuigd dat Dieselmotoren tegenwoordig niet (meer) tegen benzinemotoren met een LPG-systeem op kunnen. Waarom vinden wij LPG beter dan diesel? Dat lees je in dit artikel!

Lees verder

 

Nederland, roekeloos of asociaal?

Wij als Nederland staan bekend als een vooraanstaand land waar technologieontwikkeling op gebied van transport echt een enorme snelheid heeft bereikt. Het land lijkt wel een voorjaarstuintje, overal waar je kijkt schieten startups uit de grond alsof het paddenstoelen zijn. Gevoed door enorme zakken met subsidies vanuit ons aller Brussel, het middelpunt van het wassenbeeld wat Europa genoemd wordt.

Lees verder

 

DirectBlue introductietour

Van zondag 27 januari tot en met zaterdag 2 februari zijn we met ons nieuwste autogassysteem DirectBlue door het zuidelijke deel van Europa gereden. Deze route voerde ons door 8 landen, waar we op 6 verschillende locaties onze DirectBlue presentatie aan onze Vialle partners en hun clienten presenteerden. Lees hier ons uitgebreide reisverslag.

Lees verder

 

OPZOEK NAAR EEN GOED ALTERNATIEF VOOR DIESEL

Het beste alternatief is al een tijd lang voor handen.

“Ik rij diesel”, waarom? De meeste rijders zullen antwoorden met: “Omdat ik 30.000km per jaar rij". Nu alle negatieve verhalen het klimaat om diesel te rijden om zeep helpt, wat is dan het meest gunstige alternatief?

Lees verder