Vialle biedt met grote trots het meest geavanceerde autogas-systeem ter wereld: het unieke en zeer innovatieve DirectBlue-systeem.

Het DirectBlue-systeem is speciaal ontwikkeld voor benzinemotoren met directe injectie. Vialle is het eerste bedrijf dat erin is geslaagd een betrouwbare technologie te ontwikkelen die het autogas in vloeibare vorm rechtstreeks in de cilinders injecteert, vergelijkbaar met benzine. Daarom blijven de motorprestaties en rijeigenschappen behouden.

Het hart van het DirectBlue-systeem is de gepatenteerde FSU4 ("Fuel Selector Unit") die een soepel schakelen tussen benzine en autogas mogelijk maakt. De FSU4 stuurt de geselecteerde brandstof naar de originele benzine-injectoren op de motor. De bestuurder kan op elk moment de gewenste brandstof, autogas of benzine, selecteren door simpelweg de schakelaar te gebruiken die op het dashboard is gemonteerd. Directe injectie benzinemotoren worden gebruikt door grote automerken zoals Audi, VW, GM, Skoda, Seat, BMW, Ford, Peugeot, Mercedes. DirectBlue gebruikt veel originele benzine-hogedrukbrandstofcomponenten zoals hogedrukbrandstofpomp, injectoren en druksensor. Al deze componenten zijn getest met autogas en gecertificeerd volgens EC 67-R01.

Dit DirectBlue-systeem is binnenkort beschikbaar, dus blijf in contact met onze Vialle-dealers om de laatste informatie hierover te ontvangen.

Wilt u zelf Vialle partner worden? Neem dan hier contact met ons op!

Bekijk hier de brochure. 

 

Klik hier voor de officiële rapporten en studies.