VaporBlue 

Het VaporBlue systeem van Vialle is een high class systeem dat werkt door middel van een verdamper. Het VaporBlue systeem is geschikt voor zogenoemde multi point intjectie motoren. Daarnaast is het VaporBlue systeem uitermate geschikt voor auto's welke zowel een multi point injectie systeem hebben als een direct ingespoten systeem. 

Voordeel van het VaporBlue systeem is dat het te gebruiken is voor zeer hoge vermogen auto's. Het systeem is makkelijk in te bouwen en het onderhoud eraan is eveneens gemakkelijk. 

Lees de VaporBlue brochure hier.

 
 

 

 Op onze beiden Vapor systemen zit 3 jaar garantie!  

 

 

VaporGreen

Het VaporGreen systeem van Vialle is een high class systeem en werkt op bijna dezelfde manier als ons VaporBlue systeem. Het grote verschil tussen het VaporGreen en Vaporblue systeem, is dat het VaporGreen systeem ervoor zorgt dat men op CNG kan rijden in plaast van op LPG. Het systeem is eveneens gemakkelijk in te bouwen en ook het onderhoud is gemakkelijk uit te voeren. 

Het VaporGreen systeem is uit te voeren op hoog vermogen auto's waarmee het aantrekkelijk wordt om grote amerikaans pick-ups te kopen en deze vervolgens om te bouwen met ons VaporGreen systeem om zo brandstofkosten te besparen. 

 

 

 

Voor meer informatie over onze Vapor systemen, klik hier om contact met ons op te nemen