Alle testimonals

BMW 520i (NL)

Naam: Dhr. F. Boer
Woonplaats: Eindhoven
Leeftijd: 43

Welk merk en type auto rijdt u en welk Vialle systeem is er ingebouwd?
Ik rij nu een BMW 520i, sedan 2.0 uit 2000, en daar zit een Vialle LPi systeem in.

Vanaf wanneer is er in uw huidige auto een Vialle systeem ingebouwd?
Dit systeem is in 2010 ingebouwd bij Vialle Service center Wallinga in Eindhoven.
De tank is handig weggelegd in het reservewiel compartiment.

Heeft u in het verleden ook andere auto’s met een Vialle systeem gereden?
Jazeker, ik heb nog een BMW gehad, een Chrysler en een Volvo, allemaal op autogas met een Vialle LPi systeem. Ik heb met alle auto’s altijd fijn gereden, en weinig problemen gekend. Een keer heb ik een start probleem gehad, maar dat was na een controle check al direct verholpen.

Hoe is uw ervaring en mening in het algemeen over het rijden op LPG?
Goed, het is prettig afrekenen aan de pomp. Ik blijf het echt heel raar vinden dat mensen die veel kilometers per jaar rijden niet overgaan op autogas.

Wat zijn volgens u de voor- en nadelen van het rijden op LPG?
De nadelen zijn het gewicht van de extra tank en vroeger raakte je natuurlijk wat kofferbakruimte kwijt maar daar zijn goede oplossingen voor gekomen, zoals de ringtank in het reservewiel compartiment.
De voordelen zijn absoluut de voordelige prijs en het minder belasten van het milieu. Ook in het buitenland als we op vakantie gaan tank ik gewoon het voordelige autogas.

Zou u het op autogas rijden met een Vialle systeem anderen mensen aanbevelen en waarom?
Jazeker zou ik dit aanbevelen, wie wil er nou geen geld besparen? En geloof me, er zijn in Nederland maar ook in het buitenland voldoende tankstations waar je autogas kunt tanken, dat is geen enkel probleem.

Heeft u nog op of aanmerkingen?
De regering zou het rijden op autogas moeten stimuleren, bijvoorbeeld door de wegenbelasting gelijk te trekken met benzine auto’s, of zelfs goedkoper, want we belasten het milieu veel minder.

Heeft u vragen over welk Vialle autogassysteem het meest geschikt is voor uw auto, neem dan direct contact met ons op via info@vialle.nl of via 040-2663600