VIALLE verwacht een sterke omzetontwikkeling in Mexico en Centraal Amerika

Op 25 februari 2020 ondertekenden ATAK TRADE uit Mexico en VIALLE AUTOGAS SYSTEMS een samenwerkingscontract voor de distributie van VIALLE-systemen in Mexico. Gezien de markt-grootte en -respons worden vanaf 2021 jaarlijks enkele duizenden systemen verwacht.

ATAK is door RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) aan VIALLE voorgesteld en is een importeur met een succesvolle historie en goede connecties in de transport-sector. ATAK heeft een Nederlands management, is gevestigd in het centraal gelegen Querétaro en voorziet een investering in hooggekwalificeerde conversie-centers in eigen beheer en geselecteerde strategische partners, om de markt te voorzien van kwaliteitsproducten.

Mexico heeft ca. 125 miljoen inwoners en 48 miljoen auto’s geregistreerd. Dit aantal groeit jaarlijks met 7%, evenals de belangstelling in Autogas en Aardgas als alternatieve brandstoffen. LPG kost € 0,47 / liter; ongeveer de helft van benzine. In Mexico zijn er 3.155 LPG-tank-stations.  

VIALLE AUTOGAS SYSTEMS positioneert haar diesel-mix technieken DualBlue (LPG) en DualGreen (CNG) voor vrachtwagens, waarbij ca. 30% resp. 45% diesel wordt vervangen door een schone en economische brandstof via een bewezen leidende technologie van hoge kwaliteit. Voor Pick-Up’s met een MPI-motor worden VaporBlue en VaporGreen aangeboden, twee damptechnologieën die hoge vermogens combineren met minimaal onderhoud. Voor personen-auto’s wordt VIALLE’s vertrouwde vloeibare injectie-techniek LiquidSi aangeboden.

VIALLE verwacht hiermee haar groeiende positie in Centraal Amerika verder uit te breiden.

……………………………………………………………………….
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :
Dhr. Lars van Lieshout
Vialle Autogas Systems BV
5626 AE Eindhoven, Nederland
Tel. +31-(0)40-2663600
Email info@vialle.nl

VIALLE verwacht een sterke omzetontwikkeling in Mexico en Centraal Amerika