VIALLE BREEKT HET WERELD-SNELHEIDS-RECORD MET LPG OP IJS

 

Het Baikalmeer, het diepste en grootste zoetwatermeer ter wereld, ligt in de Siberische regio van Rusland, ten noorden van de Mongoolse grens. Het 1700 meter diepe meer is, tijdens de wintermaanden, bedekt met ijs tot 2 meter dik en is de deale plek gebleken om de unieke eigenschappen van VIALLE's vloeibare fase LPG injectie-technologie, waarvoor koude omstandigheden geen obstakel zijn, te bewijzen.

VIALLE's recent gecontracteerde Russische importeur "INNOVADIA" wilde het bestaande snelheidsrecord verbreken om de uitstekende werking van VIALLE's LiquidSi in (extreem) koude omstandigheden aan te tonen, en daarmee hun Russische distributeurs te overtuigen. Bij het bestaande record, van slechts 130 KM/H, waren extreme koude omstandigheden de beperkende factor gebleken.

INNOVADIA en VIALLE hebben dit record gebroken met een SUBARU VRX STI op LPG bij een snelheid van 237 KM/H, die officieel werd gemeten door RAF (Russische Auto Federatie ) en het Russische “Book of Records”. VIALLE's onderscheidende technologie, stelt de LPG-installatie in staat, om in zeer koude weersomstandigheden uitstekend te presteren met volledig behoud van uitstekende rij-eigenschappen. Het was een gezamenlijk project van SUBARU MOTORS en INNOVADIA en een onmiddellijke succesvolle poging om het wereldrecord van 237 KM/H te vestigen in zware weersomstandigheden. Het succes is een resultaat van onze gezamenlijke technologische inspanning van SUBARU, INNOVADIA en VIALLE en door LiquidSi's unieke kenmerken.

VIALLE's nieuwe importeur INNOVADIA heeft 35 van de 150 potentiële dealers gecontracteerd en opgeleid, verspreid over 35 regio's in Rusland. INNOVADIA verwacht dat dit snelheidsrecord de verwachte snelle groei zal ondersteunen en potentiële partners zal overtuigen. Bekende autoproducenten en hun leveranciers hebben onze succesvolle poging ervaren en waren positief verrast over het gemak waarmee de auto, onder zulke koude omstandigheden, presteerde.
INNOVADIA prognosticeert de distributie van enkele duizenden VIALLE-systemen in 2020 en een indrukwekkende ontwikkeling in de komende jaren.

 

……………………………………………………………………….....................
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :
Dhr. Lars van Lieshout
Vialle Autogas Systems BV
5626 AE Eindhoven, Nederland
Tel. +31-(0)40-2663600
Email info@vialle.nl
www.vialle.nl

VIALLE BREEKT HET WERELD-SNELHEIDS-RECORD MET LPG OP IJS