Persbericht Vialle IAA Frankfurt 2019

 

Vialle Autogas Systems BV presenteert het nieuwste autogas-systeem DirectBlue, met 21% minder CO2 en 99,5% minder fijnstof-uitstoot, tijdens de internationale auto-show IAA te Frankfurt.

Het revolutionaire DirectBlue autogas-systeem is een hydraulische innovatie om Direct-Injectie-auto’s met een benzine motor schoner en gunstiger te laten rijden. Vialle garandeert met DirectBlue dat het motorvermogen van de auto 100% behouden blijft, waarbij de motor ongemoeid blijft en er geen benzineverbruik is. 

DirectBlue is gebaseerd op de bewezen vloeibare injectie-technologie van Vialle, aangevuld met nieuwe patenten en onlangs gecertificeerd conform de Europese veiligheidsnorm 67R-01 en emissienorm R115. 

Politici zijn veelal gericht op een visie die pas over 10 tot 20 jaar effect heeft. Maar wat kunnen we doen aan de auto’s die vandaag op de autowegen rijden? Vialle stuurt aan op snelle en effectieve actie vanuit de politiek. De benzineauto’s van deze tijd kunnen uitstekend rijden op autogas (LPG). Met DirectBlue wordt 21% CO2 en maar liefst 99,5% fijnstof gereduceerd. Zo’n verbetering is met geen enkele andere oplossing zo snel te realiseren. 

Vialle Autogas Systems is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van schone brandstofsystemen, waaronder unieke en gepatenteerde vloeibare LPG-systemen, zonder enig vermogensverlies. Vialle's technologie en systemen worden, sinds ruim 50 jaar, wereldwijd ingezet zowel door autofabrikanten als in de aftermarket. 

Vialle toont DirectBlue in de European High Tech Pavilion, Hal 5.0, stand C25, van 10 t/m 15 september 2019.

Persbericht Vialle IAA Frankfurt 2019