Welkom bij de nummer 1 in autogassystemen

 

Ons bedrijf

Vialle Autogas Systems B.V. opgericht in 1967 is technologisch marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van alternatieve brandstofsystemen voor auto's en andere transportmiddelen. Vialle is wereldwijd actief in autogas-, dieselblend-, aardgas- en DME-technologie. Wij bieden voor diverse soorten van transport een mileuvriendelijke en besparende brandstofoplossing.

Lees meer over ons bedrijf 

 

Milieu

Een veel lagere CO2 uitstoot als ook de fors verminderde uitstoot van NOx, roet- en stofdeeltjes maken dat autogas in vergelijk met benzine en diesel wordt gezien als de schoonste fossiele brandstof.

Autogas reduceert 21% CO2, 95% fijnstof t.o.v. benzine en 74% minder stikstof t.o.v. diesel.

 

Kostenbesparing

De besparing die u kunt behalen door het rijden op autogas (LPG) kan flink oplopen. Ten opzichte van 1 liter benzine kunt u maarliefst 3 liter LPG tanken. Nadelen die worden genoemd zoals verhoogde wegenbelasting kunnen we direct ontkrachten, het gaat gemiddeld om €0,- a €40,- meer per maand, en dat weegt absoluut niet op tegen het te behalen voordeel aan de pomp. Vanaf ca. 12.000 kilometers per jaar of meer kunt u echt enkele honderden Euro's besparen. Bereken hier direct wat uw mogelijkheden zijn in onze BESPAARCALCULATOR.

Bekijk hier ook:

- Wegenbelasting vergelijk

- Brandstofkosten rekenvoorbeelden

 

 

Producten

  

  

  

 

 

 

Vragen

Heeft u vragen over onze producten, de mogelijkheden of inbouwprijzen neem dan contact op met onze Vialle Partners.

 

Laatste nieuws