Vialle Autogas Systems B.V. is technologisch marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van alternatieve brandstofsystemen voor auto's. Vialle is wereldwijd actief in autogas-, dieselblend-, aardgas- en DME-technologie.

Vialle is een Nederlands merk, dat vanaf 1967 wereldwijd een vooraanstaande positie heeft verworven door unieke en uitermate betrouwbare autogassystemen, die geleverd worden aan autofabrikanten en gedistribueerd via een netwerk van ervaren en opgeleide inbouwspecialisten.

Vialle ontwikkelt en distribueert alternatieve brandstofsystemen, zoals het geavanceerde LPi autogassysteem (vloeibaar autogas-injectiesysteem), dat momenteel met name in de personenauto's wordt toegepast.

Het innovatieve LPi-autogassysteem onderscheidt zich door uitstekende prestaties, geen onderhoud en zeer hoge betrouwbaarheid. De LPi-autogassystemen worden in vele markten geleverd, zowel via het netwerk van inbouwcentra, alsmede in samenwerking met auto-importeurs en autofabrikanten. Deze gepatenteerde technologie wordt inmiddels ruim 20 jaar succesvol toegepast. Vialle volgt nauwlettend de ontwikkelingen binnen de automotive branche zodat zij steeds in staat is om de klant een optimaal werkend autogassysteem aan te bieden op basis van deze unieke technologie. LPi vormt de basis voor Vialle's uitgebreide productprogramma.

Vialle ontwikkelt en distribueert haar producten conform hoge Europese kwaliteitsnormen. Vialle is ISO-9001 gecertificeerd, gebruikt R67-01 gekeurde componenten en levert systemen voor praktisch alle merken conform R115. Vialle levert diverse autofabrikanten conform zeer stringente specifieke kwaliteitsmaatstaven.

Introductie film Vialle Autogas Systems B.V.