Welkom bij de nummer 1 in autogassystemen

 

Ons bedrijf

Vialle Autogas Systems B.V. opgericht in 1967 is technologisch marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van alternatieve brandstofsystemen voor auto's en andere transportmiddelen. Vialle is wereldwijd actief in autogas-, dieselblend-, aardgas- en DME-technologie. Wij bieden voor diverse soorten van transport een mileuvriendelijke en besparende brandstofoplossing.

Lees meer over ons bedrijf

 

Producten

        

De producten van Vialle worden met grote zorg geproduceerd, samengesteld en gecontroleerd. Vialle maakt enkel en alleen gebruik van hoogwaardige componenten om zo de kwalliteit die we nastreven te kunnen waarborgen. Alle onderdelen zijn voorzien van de benodigde keuringen en voldoen aan vastgestelde veiligheidseisen, daarmee waarborgen we ook de veiligheid van onze producten.  

 

 

Kostenbesparing

De besparing die u kunt behalen door het rijden op autogas (LPG) kan flink oplopen. Ten opzichte van 1 liter benzine kunt u maarliefst 3 liter LPG tanken. Nadelen die worden genoemd zoals verhoogde wegenbelasting kunnen we direct ontkrachten, het gaat gemiddeld om €0,- a €40,- meer per maand, en dat weegt absoluut niet op tegen het te behalen voordeel aan de pomp. Vanaf ca. 12.000 kilometers per jaar of meer kunt u echt enkele honderden Euro's besparen. Bereken hier direct wat uw mogelijkheden zijn in onze BESPAARCALCULATOR.

Door de lagere CO2 uitstoot in vergelijk met benzine en diesel wordt autogas gezien als de schoonste fossiele brandstof. Autogas is zowel in Nederland als in de rest van Europa zeer goed verkrijgbaar. Mocht u desondanks het antwoord op uw vraag niet gevonden krijgen op onze website, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via info@vialle.nl Wij staan voor u klaar.