Ombouw wagenpark op LPG

Vialle is een internationale partner voor het ombouwen van uw wagenpark op LPG, CNG of LNG. De systemen van Vialle zijn van een zeer hoge kwaliteit. Voor de specifieke details van elk systeem, vindt u al onze systemen aan de rechterzijde van deze pagina.

Door uw wagenpark om te bouwen op autogas, wordt uw wagenpark direct milieuvriendelijker. Door op autogas te rijden vermindert u de CO2-uitstoot van uw wagenpark met 21%, de uitstoot van fijnstof met 95% ten opzichte van benzine en de uitstoot van stikstof met 74% ten opzichte van diesel.

Ombouwen van uw vloot op CNG of LNG is ook beter voor het milieu.

 

Ombouw wagenpark reduceert brandstofkosten

Uw wagenpark ombouwen is niet alleen beter voor het milieu. Wanneer u uw wagenpark ombouwt van benzine op LPG, kunt u uw brandstofkosten verlagen door 100% op LPG te rijden. LPG is niet alleen schoner maar ook veel goedkoper dan benzine!

Door CNG of LNG te gebruiken voor de ombouw van uw wagenpark is het mogelijk om het dieselverbruik met ongeveer 45% te verminderen en te vervangen door de veel goedkopere en schonere CNG of LNG brandstof.

Onze LPG-systemen zijn ook compatibel met hybride auto's die zowel op benzine als op elektriciteit rijden. Hierdoor is het moglijk om op elektriciteit te rijden en wanneer de accu leeg is kunt over te schakelen op LPG, wat altijd goedkoper en schoner is dan benzine.

 

Samenwerkingen

Bent u benieuwd met welke OEM's wij hebben samengewerkt? Onze samenwerkingen vindt u hier. Onze Russische partner heeft zelfs een testimonial geschreven, welke u hier kunt vinden. 

 

Ombouwen van een lease auto op LPG

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw zakelijke auto om te bouwen op LPG, hiervoor kunt u het beste contact opnemen met een van onze dealers zij kunnen u verder helpen met de ombouw van uw zakelijke auto.

Onze producten