Bij inbouw van een Vialle LPG systeem geven wij in samenwerking met Total maarliefst 1000 kilometers GRATIS autogas weg.

 

Vul geheel vrijblijvend uw persoonlijke- en autogegevens in via dit formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Let op, een autogassysteem kan worden ingebouwd op bijna alle benzine auto’s.

Mocht u omtrent deze actie vragen hebben neem dan direct contact op via info@vialle.nl onder vermelding van “Vialle inbouwactie”.

                     

 

 

Deze actie betreft een Total Fuel Card twv €65,- waarmee gemiddeld 1000km op LPG gereden kan worden, afhankelijk van type auto en rijstijl.
Met het maken van een offerte houden wij rekening met inbouw dichtst mogelijk bij u in de buurt bij een van onze gespecialiseerde Vialle dealers. LET OP: Alleen met het toesturen van de inbouwfactuur na inbouw heeft u recht op de Total Fuel card. Deze actie loopt van 18 agustus 2018 tot en met 31 december 2019. Personen die zich tijdens deze periode hebben aangemeld, kunnen gedurende het kalenderjaar 2019 de inbouw uit laten voeren en aanspraak maken op de Fuel Card.