Vialle Autogas Systems B.V.

Ons bedrijf

Vialle Autogas Systems B.V. is technologisch marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van alternatieve brandstofsystemen voor auto's. Vialle is wereldwijd actief in autogas-, dieselblend-, aardgas- en DME-technologie.

Vialle is een Nederlands merk, dat vanaf 1967 wereldwijd een vooraanstaande positie heeft verworven door unieke en uitermate betrouwbare autogassystemen, die geleverd worden aan autofabrikanten en gedistribueerd via een netwerk van ervaren en opgeleide inbouwspecialisten.

Vialle ontwikkelt en distribueert alternatieve brandstofsystemen, zoals het geavanceerde LPi autogassysteem (vloeibaar autogas-injectiesysteem), dat momenteel met name in de personenauto's wordt toegepast.

Lees meer over ons bedrijf

Energie en besparingen

De besparingen door het rijden op autogas zijn aanzienlijk. Een volle tank autogas kost gemiddeld € 25, (indicatie afhankelijk van auto, land en tankgrootte) De prijs van een liter autogas blijft ook stabiel en is niet direct afhankelijk van de olieprijs. De verwachting is dat de prijzen voor benzine en diesel door de wereldwijde schaarste zullen toenemen.

De aanschaf van een Vialle autogassysteem is voor de meeste automobilisten rendabel. Door te kiezen voor autogas laat u bovendien zien dat u geeft om de luchtkwaliteit. De CO2 uitstoot van een auto die rijdt op autogas is immers beduidend lager dan die van dezelfde auto op benzine. CO2 wordt over het algemeen gezien als de veroorzaker van het broeikaseffect en de hogere temperaturen op aarde. Uit diverse testen van onafhankelijke instanties blijkt overduidelijk dat autogas een bijzonder schone brandstof is.

Nieuwsflits

Lees ons laatste nieuws op onze nieuws pagina en blijf zo op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Nieuws Post-it